MREŽA ZA ŽAR - IZDELAVA PO NAROČILU

TiskanjeE-pošta
mreza-za-zar-117
mreza-za-kamin-1
Stojalo s tremi višinami
Nogice
V kaminu
Držalo za dvig mreže
Roštilj
mreza-za-zar-76
Druga višina peke na žaru
Kamin
Priprava ognja
Priprava žerjavice
Peka
Opis

Izdelava profesionalnih mrež za žare, kamine, poljubnih dimenzij. Izdelava v 1-3 delovnih dneh!

Možnost pošiljanja po pošti (stroški pošiljanja cca 5,00 do 8,00 EUR, odvisno od velikosti).

Poleg mreže brezplačno prejmete tudi snemljivo držalo za prestavljanje/dvigovanje mreže. Držalo nataknete na mrežo le po potrebi, zato se med peko ne segreva ter vam ni v napoto.

 

MREŽA

Mreže so izdelane iz polnih fi 6 mm palic ter medsebojnim razmakom 8 mm. Takšna izvedba mreže je idealna za pečenje vseh vrst hrane, saj se pri mrežah iz tanjših in bolj razmaknjenih palic hrana izsušuje ter izgublja svojo sočnost.

Izvedba mrež omogoča lažje čiščenje – palice so vpete, imajo zračnost, kar pomeni, da se ob temperaturnih spremembah (vročini) lahko raztezajo znotraj okvirja in mreža se tako ne ukrivi.

Izbirate lahko med naslednjimi materiali;

-          svetlo vlečeno jeklo (priporočamo)

-          inox

Svetlo vlečeno jeklo je za peko bolj primerno, saj se hrana manj prijema ali ne prijema, material pa ne oddaja kislosti na hrano, kot je oboje opazno pri inox-u.

Mreža iz svetlo vlečenega jekla ne rjavi, v kolikor jo čistimo z jedilnim oljem ter je ne puščamo na dežju ali pretirani vlažnosti. Spravilo mreže v notranjost pa je priporočeno tudi zaradi higienskih razlogov.

Čiščenje z gospodinjsko mrežico ter jedilnim oljem.

Zraven pripada snemljivo držalo za dvig mreže.

Dimenzije po naročilu! Primer cene velja za mrežo dimenzij 40 x 30 cm, iz svetlo vlečenega jekla. Cena odvisna od velikosti in izvedbe mreže.
Navedene cene ne vsebujejo DDV!