IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov, Luka Klančišar s.p.,
Sveta Planina 14, 1420 Trbovlje
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
041 608 281 – Luka Klančišar, inž.str.

 

KAKO DO NAS

AVTOCESTA LJUBLJANA / MARIBOR

Če prihajate s smeri Ljubljane ali Maribora po avtocesti proti Trojanam, zavijete z avtoceste na izvozu za Trojane/Zagorje. Nato v križišču sledite tabli za Zagorje in vozite 15 km po glavni cesti skozi naselja (Orehovica, Izlake, Kisovec) vse dokler ne pridete v Zagorje ob Savi. Vožnjo nadaljujete proti središču mesta vse dokler ne prispete v rondo, iz katerega zavijete na 3. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do razcepa, kjer zavijete levo za Čemšenik. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 500 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14.

REGIONALNA CESTA LITIJA - ZAGORJE

V kolikor prihajate s smeri Litija in pridete v Zagorje ob Savi, vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do razcepa, kjer zavijete levo za Čemšenik. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14.

REGIONALNA CESTA HRASTNIK - TRBOVLJE

V kolikor prihajate s smeri Hrasnika proti Trbovljam, zavijte iz glavne ceste za Trbovlje čez most (proti podjetju LAFARGE). Vožnjo nadaljujete proti centru Trbovelj. Ko pridete v rodno zavijete na 2. izvozu. Z vožnjo nadaljujete naprej do semaforiziranega križišča pri Šparu, katerega prečkate in nadaljujete z vožnjo. Na naslednjem semaforiziranem križišču zavijete levo, nato pa po 200m v T-križišču še enkrat levo. Vožnjo nadaljujete cca 400m, dokler ne pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveta Planina. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14.

CESTA PREBOLD - TRBOVLJE

V kolikor prihajate iz Štajerske ali Savinjske in ste se odločili za pot PREBOLD-TRBOVLJE (bolj priporočljiva je sicer pot po avtocesti do Trojan), morate priti v Trbovljah do bolnišnice oziroma zdravstvenega doma. Ko po cesti Prebold-Trbovlje pridete do Avtohiše Malgaj, pot nadaljujete še cca 1,5 km, preko semaforiziranega križišča in nato pridete do križišča s prednostno cesto v levo. V tem križišču ne zavijete levo ampak greste naravnost, cca 1 km, in pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveto Planino. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14.

Lokacija