PREJMITE PONUDBO TAKOJ! Pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si ali pokličite 041 608 281

Zaradi izjemnega dviga cen surovin se lahko cene izdelkov po naročilu razlikujejo od trenutno objavljenih cen na spletni strani.

http://schema.org/InStock

Miza za obdelovalni stroj s T-utori 900 x 600

Koda: 4054
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 719,80€
Cena brez DDV: 590,00€

Delovna miza za obdelovalne stroje s T-utori. Na mizo lahko namontirate različne stroje, kot so vrtalniki, stroji za vrezovanje navojev in podobno. Plošča delovne mize je izdelana iz 50 mm debeline ter vsebuje T-utore za montažo primeža.

Miza je na kolesih, lahko pa se kolesa nadomestijo tudi z regulacijskimi nogicami v primeru fiksne postavitve.

Miza vsebuje dve omarici in 2 predala.DIMENZIJE (Š x G X V); 900 x 600 x 800 mm 

Teža: 138 kg


Cena; 590,00 EUR + DDV

GARANCIJSKI LIST

Garancijski pogoji:

 1. Garancijski rok se prične z dnevom prodaje in velja 12 mesecev.
 2. Podjetje IKI-PRO, Luka Klančišar s.p. (v nadaljevanju) uvoznik, jamči kupcu za brezhibno delovanje v garancijskem roku 12 mesecev od izročitve proizvoda.
 3. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti račun in garancijski list, zaradi identifikacije produkta.
 4. V primeru kakršnegakoli posega v stroj, katerega ne odobri uvoznik, prenehajo veljati garancijski pogoji. Izjema velja za operacije, ki so navedene v navodilih za uporabo, v kolikor so te operacije izvedene skladno z navodili.
 5. Garancija velja le ob pravilni/dovoljeni uporabi stroja.
 6. Garancija velja samo v Republiki Sloveniji.
 7. Garancija ne velja za:
 • vse napake, nastale zaradi napačnega rokovanja (npr. delovna operacija, ki ni navedena v navodilih za uporabo),
 • napake, nastale zaradi popravila, spremembe, neustreznega čiščenja opreme itd, ki jih opravi nepooblaščena oseba,
 • vse napake ali poškodbe, nastale zaradi požara, potresa, poplave, strele, drugih naravnih nesreč, onesnaženega okolja,
 • vse napake, nastale zaradi malomarnega in nepravilnega skladiščenja (visoka temperatura ali vlažnost) in nepravilnega vzdrževanja,
 • vse napake, nastale zaradi iztrošenosti,
 • vse napake, nastale zaradi tujkov, ki pridejo v pomembne dele stroja,
 • primere, če so na garancijskem listu kakršnekoli spremembe datuma nakupa, kupčevega imena, imena trgovca in serijske številke
 • neustrezen transport stranke (na primer v kolikor je izdelek poškodovan po prevzemu, bil neustrezno transportiran – vlaga, kondenz, dež, sneg, toča, oziroma se z izdelkom ni ravnalo gospodarno)
 • Garancija velja za brezplačno dobavo ali zamenjavo nadomestnih delov na lokaciji podjetja IKI-PRO, Luka Klančišar s.p., ki so posledica okvare znotraj garancijske dobe. Morebitna vgradnja nadomestnih delov na lokaciji naročnika, pa se zaračuna po uradni kilometrini.
 • Kupec dostavi in prevzame proizvode na sedež podjetja na lastne stroške in odgovornost.
 • Garancija ne krije morebitnega izpada dohodka zaradi okvare stroja.

Prodajalčeva odgovornost je po garanciji omejena na popravilo ali zamenjavo stroja (v kolikor popravilo ni mogoče), izključena pa je odgovornost za kupčevo izgubo ali napako na proizvodu.

Kupec je dolžan v primeru uveljavljanja garancije prodajalcu stroj dostaviti v prodajalčeve prostore. V kolikor to ni mogoče zaradi narave stroja ali drugega razloga, prodajalec za prihod do kupca obračuna kilometrino v višini 0,49 EUR + DDV / km, delo ter nadomestni deli pa so strošek prodajalca.

Če prodajalec/uvoznik proizvoda ne more popraviti v 45 dneh, bo prodajalec sporazumno z zahtevo kupca, izdelek zamenjal z novim strojem ali v primeru obojestranskega dogovora ponudil ustrezno finančno nadomestilo. V primeru, da zamenjava ne bi bila možna ali smiselna z vidika prodajalca, lahko prodajalec kupcu povrne kupnino, kupec pa vrne proizvod.

Prodajalec/uvoznik proti plačilu zagotavlja servis in nadomestne dele 3 leta od datuma nakupa.


Zakaj ravno naše delovne mize?

 • profesionalna, masivna izdelava
 • izdelava različnih dimenzij in oblik po naročilu
 • vsebujejo robustne kovinske predale
 • kvalitetna masivna delovna plošča iz lepljenega bukovega lesa 40 mm
 • robustno, polno ogrodje, povezano zgoraj in spodaj

 

Delovna miza je obvezna oprema za serviserje/vzdrževalce ter večino podjetij

Ste po naravi ustvarjalni in vas ročno delo veseli? Radi zavihate rokave in predmet, ki ga v svojem domu potrebujete, izdelate, namesto, da bi se ponj odpravili v trgovino? Radi sami popravite tisto, kar se tako ali drugače pokvari, namesto, da bi kupovali nove stvari ali najeli nekoga, da bi popravilo opravil namesto vas? Velja za vas vse našteto, vendar nimate delovne površine in svojega kotička, kjer bi lahko izvajali svoja ročna dela ali popravila?

Če ste na enega ali več zgoraj naštetih vprašanj odgovorili z "da", potem je delovna miza pripomoček, ki bi bila v vaši delavnici, garaži, stanovanju, na balkonu oziroma kjerkoli že opravljate svoja dela, gotovo del obvezne opreme. Mnogi mislijo, da lahko popravila in podobna opravila izvajajo kar na na hitro izdelani klopi, na kuhinjski ali pisalni mizi ali celo na tleh, vendar se na dolgi rok to ne obnese.

Čeprav je skušnjava, da bi odšli v trgovino in kupili najcenejšo delovno mizo v vašem vidnem polju, morda velika, je pomembno, da tej skušnjavi nikakor ne popustite. Morda se zdi, da so takšne delovne mize nekaj, čemur pri nakupu ni potrebo posvečati veliko pozornosti, vendar se motite. Potrebujete namreč kakovost, stabilnost in udobje, sicer se bodo ročna dela iz konjička kaj hitro spremenila v nočno moro. Najboljšo delovno mizo vam izdelamo v podjetju IKI PRO.

Na kaj morate biti pozorni ob kupovanju delovne mize?

Pri izbiri mize, ki bo stala v vaši delavnici, morate biti pozorni na nekaj dejavnikov. Ni namreč vsaka delovna miza primerna za vsak prostor, enako pa velja tudi za uporabnike delovnih miz - njihove potrebe so različne, temu primerno pa se seveda razlikujejo tudi mize. Najpomembnejši dejavnik pri izbiri mize je, kakšna dela želite na njej opravljati. Če so to le manjši projekti, ki jih izvajate poredko, bo dovolj manjša mizica z manj predalov, če pa ste pravi domači mojster, ki svoje dneve preživlja ustvarjalno, pa mora biti vaša miza močna, z več predali ter predvsem dovolj velika za vaše potrebe.

Na tržišču, ki je preplavljen z izdelki vseh vrst, lahko najdemo tako mize, ki so resnično kakovostne, kot mize, ki so slabe in majave.

Težava mnogih proizvajalcev delovnih miz je, da svoje izdelke proizvajajo serijsko in jim zato v večini primerov manjka tisto nekaj, kar bi posameznika prepričalo v nakup. Filozofija našega podjetja pa je, da strankam ponudimo točno tisto, kar želijo, ne le, kar se tiče kakovosti in funkcionalnosti, temveč tudi z drugih vidikov. Tako smo v podjetju IKI PRO problem rešili na zelo enostaven način - namesto serijske proizvodnje je vsaka delovna miza izdelana po željah stranke. Stranka si izbere dimenzije, barvo, obliko in število predalov ter si tako zagotovi maksimalen izkoristek svoje delovne mize.

Bodite pozorni na to, da je vaša delovna miza izdelana iz masivnega lesa ter da ima robustno kovinsko ogrodje.Vse to in še več vam lahko ponudimo v podjetju IKI PRO.

Zdaj, ko ste opremljeni z vsem potrebnim znanjem, le raziščite našo ponudbo. Poskrbite, da bo delovna miza, ki jo naročite, povsem ustrezala vašim potrebam. V podjetju IKI PRO se veselimo vašega klica.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2022 IKI-PRO. Design ideART