041 608 281 | info@iki-pro.si

http://schema.org/InStock

Stojalo za razkužilo 2 AKCIJA - 35%

Koda: 10027
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 73,20€
Cena brez DDV: 60,00€

Opcije na voljo

* Avtomatski podajalnik (z ali brez):
* Obvestilo (z ali brez):
* SNAP okvir (z ali brez):

Stojalo za razkužilo je naš lasten proizvod, profesionalne izvedbe, masivne in stabilne izvedbe. Na podstavku ima PVC čepe, zato je primerno za katerokoli podlago in za namestitev kateregakoli razkužila. Stojalo za razkužilo je prenosno, zato se ga lahko brez težav prestavlja na različna mesta. 

Stojalo vsebuje posodico, na katero lahko namestite ročno razkužilo ali pa izberete opcijo z avtomatskim podajalnikom za razkužilo, katerega montirate nad posodico in služi posodica kot dodatna zaščita proti kapljanju razkužila na tla.

Možnost izdelave lukenj glede na vaš avtomatski podajalnik za razkužilo.

Možnost dokupa SNAP okvirja za A4 obvestila, katerega prilepite na stojalo za razkužilo s priloženim dvostranskim samolepilnim trakom. 

Možnost nakupa A4 letakov ali A5 nalepk za obvezno razkuževanje rok.

Višina stojala: 146,5 - 151,5 cm, odvisno od modela (ali po naročilu)

Teža: cca 11 kg

Barva: bela (opcijsko tudi črna, siva ali po naročilu)

 

Možnost odstopanja od navedenih zunanjih dimenzij do 10 mm (v primeru potrebe po povsem navedenih dimenzijah nas o tem predhodno obvestite).


Zakaj izbrati ravno kovinska vrata IKI-PRO?

  • profesionalna, masivna izvedba
  • izdelava različnih dimenzij po naročilu
  • antikorozijska zaščita
  • možnost dostave in montaže

 

Kakšne so prednosti kovinskih vrat?

Ko rečemo, da gradimo ali prenavljamo dom, marsikdo pomisli na novo pohištvo, nove, sveže prepleskane stene in podobno. A dejstvo je, da to še zdaleč ni vse, kar gradnja ali prenova zajema. Pomemben element so tudi vrata. Vrata predstavljajo prehod iz enega prostora v drugega, a so več kot zgolj to. Preberite si, zakaj se je najbolje odločiti za kovinska vrata in kakšne so prednosti kovinskih vrat pred drugimi materiali.

Vzdržljivost. Vrata iz kovinskih materialov so izredno trpežna, skoraj nemogoče jih je uničiti, so boljša izbira pred vlomi, požari ali podobnimi naravnimi katastrofami.

Dolga življenjska doba. Kovinska vrata bodo zdržala dlje kot marsikatera druga vrata, saj imajo kovine ob pravilni negi dolgo življenjsko dobo, ki lahko traja tudi stoletja.

Varnost pred tatovi. Ravno zaradi trdnosti kovinskih vrat so ta varna pred tistimi, ki bi želeli nepovabljeni vstopiti v vaš dom in si postreči z vašimi stvarmi. V kombinaciji z dobrim protivlomnim sistemom bo vaš dom postal utrdba varnosti.

Nizka cena.Vrata, izdelana iz kovine, so ugodnejša od masivnih lesenih ali PVC, poleg tega pa je tudi njihovo vzdrževanje in popravilo enostavnejše. Morebitne poškodbe na lesenih ali plastičnih vratih je skoraj nemogoče popraviti, kar pa ne velja pri kovinskih vratih.

Ni problemov s termiti, gnitjem. še ena prednost pred lesenimi vrati je ta, da kovinska vrata ne bodo zgnila, kot se lahko zgodi z lesenimi vrati. Prav tako se vanje ne morejo naseliti termiti.

Kam po kovinska vrata?

Pri vseh nakupih je pomembno, da se odločamo za kakovost, še posebej pa to velja za vrata. Ta so namreč najšibkejša točka pregrade, ki ločuje vaš dom od zunanjega sveta. Po svoja vrata zato pridite v podjetje IKI-PRO. Naša vrata so izredno masivne izvedbe, primerna pa so tako za vhodna vrata kot za kleti, delavnice in podobno. V ceno vrat je všteto barvanje z antikorozijsko barvo, po dogovoru pa vrata dodatno barvamo tudi po RAL lestvici s pokrivnimi barvami.

Tudi garažna vrata

Kovina je material, ki je primeren za izdelavo vseh vrat, tudi garažnih. Kovinska garažna vrata so relativno lahka a iredno močna, odpiranje in zapiranje pa je enostavno, a le za tiste, ki imajo dovoljenje za vstop – kot pri vhodnih vratih tudi za kovinska garažna vrata velja, da je vstop nepovabljenim gostom brez uporabe električenga orodja praktično nemogoč. Tudi pri garažnih vratih se vam zato splača premisliti, ali ni kovina primeren material za vas.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2023 IKI-PRO. Design ideART