041 608 281 | info@iki-pro.si

PREJMITE PONUDBO TAKOJ!  Pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si ali pokličite na 041 608 281.

Zaradi izjemnega dviga cen surovin se lahko cene za izdelke po naročilu razlikujejo od trenutno objavljenih cen na spletni strani.

Cene izdelkov, katere lahko kupite preko košarice, so veljavne.

http://schema.org/InStock

Stojalo za razkužilo 2 AKCIJA - 35%

Koda: 10027
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 115,90€
Cena brez DDV: 95,00€

Opcije na voljo

* Avtomatski podajalnik (z ali brez):
* Obvestilo (z ali brez):
* SNAP okvir (z ali brez):

Stojalo za razkužilo je naš lasten proizvod, profesionalne izvedbe, masivne in stabilne izvedbe. Na podstavku ima PVC čepe, zato je primerno za katerokoli podlago in za namestitev kateregakoli razkužila. Stojalo za razkužilo je prenosno, zato se ga lahko brez težav prestavlja na različna mesta. 

Stojalo vsebuje posodico, na katero lahko namestite ročno razkužilo ali pa izberete opcijo z avtomatskim podajalnikom za razkužilo, katerega montirate nad posodico in služi posodica kot dodatna zaščita proti kapljanju razkužila na tla.

Možnost izdelave lukenj glede na vaš avtomatski podajalnik za razkužilo.

Možnost dokupa SNAP okvirja za A4 obvestila, katerega prilepite na stojalo za razkužilo s priloženim dvostranskim samolepilnim trakom. 

Možnost nakupa A4 letakov ali A5 nalepk za obvezno razkuževanje rok.

Višina stojala: 146,5 - 151,5 cm, odvisno od modela (ali po naročilu)

Teža: cca 11 kg

Barva: bela (opcijsko tudi črna, siva ali po naročilu)

 

Možnost odstopanja od navedenih zunanjih dimenzij do 10 mm (v primeru potrebe po povsem navedenih dimenzijah nas o tem predhodno obvestite).


Zakaj izbrati ravno naše omare za delavnico?

  • profesionalna izdelava
  • možnost izdelave različnih oblik in dimenzij po naročilu
  • narejene iz kvalitetne pločevine
  • snemljive police

Kovinske ter vzdržljive omare za delavnico IKI-PRO

Dobra organizacija delovnega prostora je izjemno pomembna, saj si tako olajšamo naše delo ter prispevamo k boljši učinkovitosti. Ravno zato je zelo pomembno, da vsako delavnico optimalno uredimo ter poskrbimo, da ima vsako orodje ali naprava svoje mesto. Seveda pa ne pozabite na domačo garažo! Tudi slednja naj bo urejena ter organizirana, saj boste dragoceno opremo tako obvarovali pred zunanjimi vplivi ter jo imeli vedno pri roki.

Široka paleta različnih izdelkov za shranjevanje ter odlaganje orodja in ostale delovne opreme IKI-PRO vam omogoča, da svojo delavnico ali domačo garažo uredite popolnoma po svojem okusu. Le tako bo slednja odgovarjala vašim potrebam ter kar najbolj funkcionalno služila svojemu namenu. Različni regali ter omare za delavnico sicer zavzamejo malo prostora, vanje pa shranimo zelo veliko. Omare, ki jih izdelujemo, so kovinske, vzdržljive ter lahko služijo različnim namenom. Ker so viseče jih je potrebno pritrditi na steno, tam pa bodo  vaši predmeti priročno shranjeni medtem, ko jih ne potrebujete.

Vsaka omara za delavnico je že pripravljena na montiranje na steno, ima enojna ali dvojna sprednja vratca, ki se ne povešajo ter dno iz 2 mm debele pločevine. V omari so nameščene tudi snemljive police, ki jih lahko namestite po želji. Vsaka izmed njih je izdelana iz trdne kovine, ki lahko prenese težo težkih naprav ter materialov. Konstrukcija omare za delavnico je izdelana tako, da vam bo služila vrsto let, vaše predmete pa ščitila pred prahom, vlago ter drugimi morebitnimi poškodbami. Odločite se lahko za različne omare po naročilu. Slednje bomo izdelali popolnoma po vaših željah in navodilih – izbirate lahko med različnimi dimenzijami, številom polic ter vratc.

Omara za delavnico kot nepogrešljiv element vsake delavnice

Kovinske omarice z veliko kapaciteto in razdeljenimi predeli so tako nepogrešljive v vsaki delavnici. Primerne so za garaže in delavnice, vanje pa lahko shranimo praktično karkoli – od velikih količin orodja, manjših naprav, pomembnih listin itd. Viseče omare za delavnico so odličen način, na katerega lahko praktično zapolnite neizkoriščene stene ter si zagotovite dodaten prostor za shranjevanje. Prednost viseče omare je tudi, da jo boste vedno imeli na dosegu roke, saj jih običajno namestimo v višini oči. Tako nudijo tudi odlično preglednost vsebine.

Poskrbite, da bodo omare za delavnico, za katere se odločite robustne, masivne ter kakovostno izdelane. Kovinske omare naše lastne proizvodnje vam nudijo ravno to – trajnost, vzdržljivost ter odpornost na udarce, umazanijo in prah. Hkrati ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2022 IKI-PRO. Design ideART