PREJMITE PONUDBO ŠE ISTI DAN! Pokličite 041 608 281 ali pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si

PISARNIŠKO POHIŠTVO

Prikaži:
Razvrsti po:
Pisarniški regal

427,00€ Cena: 350,00€

Regal

427,00€ Cena: 350,00€

Kovinski regali, Skladiščni regali

488,00€ Cena: 400,00€

Zakaj ravno naše pisarniško pohištvo?

  • profesionalna, masivna izdelava
  • izdelava različnih dimenzij in oblik po merah
  • mize vsebujejo kovinske predale
  • kvalitetne plošče iz oplemenitenega iverala z ABS robljenjem
  • robustno, polno ogrodje, povezano zgoraj in spodaj

 

Pisarniško pohištvo kot ključen element vsake uspešne pisarne?

Da je videz in prijaznost pisarne ključnega pomena za delovno uspešnost, bi vam lahko povedal najverjetneje vsak zaposleni. Prijazno pisarniško pohištvo samo po sebi pripelje do večje motivacije, zadovoljstva na delovnem mestu in posledično tudi večje učinkovitosti. Največja prednost pa bi bila, v kolikor je lahko oprema izdelana po merah, glede na prostor in potrebe posameznika.

Pisarniško pohištvo je hkrati tudi zelo pomembno za ugled podjetja, obenem pa kvalitetna in močna izdelava pomeni dolgoročno ali celo brezmejno uporabo pohištva kot je na primer pisalna miza, delovna miza, regal in podobno.

Vsak posameznik ali podjetje se ob nakupu pisarniškega pohištva sooča z najrazličnejšimi ponudbami, ki jih je mogoče pridobiti na relativno hiter način. Zato tudi v podjetju IKI-PRO dajemo velik pomen hitremu odzivu, poleg tega pa seveda tudi vsem željam naših strank. Pri tem poskusimo obdržati cene kar se da nizke, izdelke pa kvalitetne.

Na kaj morate biti pozorni ob kupovanju pisalne mize?

Pri izbiri mize, ki bo postavljena v vaši pisarni, morate biti pozorni na precej dejavnikov.

 

Pri izbiri pisalne mize, ki bo stala v vaši pisarni, morate biti pozorni na nekaj dejavnikov. Ni namreč vsaka pisarna primerna za vsak prostor, enako pa velja tudi za uporabnike pisalnih miz - njihove potrebe so različne, temu primerno pa se seveda razlikujejo tudi mize. Najpomembnejši dejavnik pri izbiri mize je, kakšna dela želite na njej opravljati. Če so to le manjši projekti, ki jih izvajate poredko, bo dovolj manjša mizica z manj predalov, v primeru vsakdanje konstantne uporabe, pa bo zagotovo potrebna večja miza z več predali.

Na tržišču, ki je preplavljen z izdelki vseh vrst, lahko najdemo tako mize, ki so resnično kakovostne, kot mize, ki so slabe in majave.

Težava mnogih proizvajalcev delovnih miz je, da svoje izdelke proizvajajo serijsko in jim zato v večini primerov manjka tisto nekaj, kar bi posameznika prepričalo v nakup. Filozofija našega podjetja pa je, da strankam ponudimo točno tisto, kar želijo, ne le, kar se tiče kakovosti in funkcionalnosti, temveč tudi z drugih vidikov. Tako smo v podjetju IKI PRO problem rešili na zelo enostaven način - namesto serijske proizvodnje je vsaka pisalna miza izdelana po željah stranke. Stranka si izbere dimenzije, barvo, obliko in število predalov ter si tako zagotovi maksimalen izkoristek svoje delovne mize.

Zdaj, ko ste opremljeni z vsem potrebnim znanjem, le raziščite našo ponudbo. Poskrbite, da bo pisarniška miza ali ostala oprema, ki jo naročite, povsem ustrezala vašim potrebam. V podjetju IKI PRO se veselimo vašega klica.

 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2020 IKI-PRO. Design ideART