041 608 281 | info@iki-pro.si

PREJMITE PONUDBO TAKOJ!  Pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si ali pokličite na 041 608 281.

Zaradi izjemnega dviga cen surovin se lahko cene za izdelke po naročilu razlikujejo od trenutno objavljenih cen na spletni strani.

Cene izdelkov, katere lahko kupite preko košarice, so veljavne.

http://schema.org/InStock

Stojalo za razkužilo 2 AKCIJA - 35%

Koda: 10027
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 115,90€
Cena brez DDV: 95,00€

Opcije na voljo

* Avtomatski podajalnik (z ali brez):
* Obvestilo (z ali brez):
* SNAP okvir (z ali brez):

Stojalo za razkužilo je naš lasten proizvod, profesionalne izvedbe, masivne in stabilne izvedbe. Na podstavku ima PVC čepe, zato je primerno za katerokoli podlago in za namestitev kateregakoli razkužila. Stojalo za razkužilo je prenosno, zato se ga lahko brez težav prestavlja na različna mesta. 

Stojalo vsebuje posodico, na katero lahko namestite ročno razkužilo ali pa izberete opcijo z avtomatskim podajalnikom za razkužilo, katerega montirate nad posodico in služi posodica kot dodatna zaščita proti kapljanju razkužila na tla.

Možnost izdelave lukenj glede na vaš avtomatski podajalnik za razkužilo.

Možnost dokupa SNAP okvirja za A4 obvestila, katerega prilepite na stojalo za razkužilo s priloženim dvostranskim samolepilnim trakom. 

Možnost nakupa A4 letakov ali A5 nalepk za obvezno razkuževanje rok.

Višina stojala: 146,5 - 151,5 cm, odvisno od modela (ali po naročilu)

Teža: cca 11 kg

Barva: bela (opcijsko tudi črna, siva ali po naročilu)

 

Možnost odstopanja od navedenih zunanjih dimenzij do 10 mm (v primeru potrebe po povsem navedenih dimenzijah nas o tem predhodno obvestite).


Zakaj ravno naši vozički za orodje?

  • profesionalna izdelava
  • masivna, robustna izdelava
  • možnost izdelave različnih dimenzij
  • gumirana vrhnja odlagalna plošča

Masivni vozički za orodje IKI-PRO

Ne glede na to, ali ste lastnik profesionalne mizarske, avtomehanične oz. kakšne druge vrste delavnice, ali pa vaša delavnica vsebuje le osnovne elemente, s katerimi si pomagate pri domačih opravilih – za vsakogar žal velja enako, in sicer, da je orodje precej visoka investicija. Glede na denar, ki ste ga vložili v kakovostno, priročno in vsestransko uporabno orodje, je edino pravilno, da zanj zagotovite prostor za shranjevanje, kjer bo varno počakalo na nadaljnjo uporabo.

V podjetju IKI-PRO izdelujemo masivne ter izjemno vzdržljive in kakovostne vozičke za shranjevanje vašega orodja. Seveda so različni vozički za orodje prilagojeni različnim uporabnikom – tako tistim, ki potrebujejo veliko prostora za shranjevanje, kot tistim, ki ga potrebujejo manj. Vaš voziček za orodje bomo izdelali tudi po naročilu, saj se zavedamo, da različni uporabniki potrebujejo različne produkte. Potrebam ter željam naših strank se tako želimo popolnoma prilagoditi. Prebrskajte torej med različnimi vozički za orodje ter izberite takšnega, ki vam ustreza. Če si želite drugačnih dimenzij ali velikosti, pa nas kontaktirajte, ter izdelali vam ga bomo po meri!

Zakaj shranjevati orodje v vozičku?

Ker je to najbolj praktična možnost, sploh če si lastite večjo količino orodja. Namesto, da svoje orodje skladiščite v različnih omarah, škatlah ali pa celo kar na delovni mizi, raje prihranite svoj čas in si zagotovite udobje enostavnega premikanja vozička, ki je hkrati tudi dovolj velik za shranjevanje celotne zbirke na enem mestu. S pomočjo kompaktnih in vrtljivih kolesc boste orodje lahko premikali po želji ter ga vzeli s seboj na želeno mesto v  delavnici. Brez skrbi, voziček za orodje bo nepremično obstal točno tam, kjer ga boste pustili, saj so kolesca opremljena tudi z zaporo.

Vozički za orodje so tudi zelo fleksibilni, kar predstavlja izjemno prednost, predvsem zaradi teže orodja. Ker je orodje običajno izdelano iz kovin, se kaj hitro zgodi, da stacionarnega kovčka z orodjem ni mogoče dvigniti izključno z našimi rokami. Izberite raje voziček, ki vas bo rešil teh težav. Masivna konstrukcija ter trdnost kovinskega materiala vozičkov IKI-PRO zagotavlja, da se vaš voziček ne bo prevrnil ali pa podlegel teži orodja. Predali so namreč izdelani iz 2 mm debele pločevine ter nudijo pa tudi polni izteg.

Kakšen voziček za orodje potrebujete?

Prvotna funkcija vozička za orodje je predvsem organizacija orodja. Ker lahko izbirate število predalov, ki jih bo imel vaš voziček za orodje, boste imeli dovolj prostora za shranjevanje in organizacijo ter tako poskrbeli, da ne boste izgubili niti enega kosa. Izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami predalov. Po želji vam lahko predalnik zapremo tudi iz stranske ter zadnje strani.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2022 IKI-PRO. Design ideART