041 608 281 | info@iki-pro.si

Kontakt

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov, Luka Klančišar s.p.,
Sveta Planina 14, 1420 Trbovlje
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
041 608 281


DŠ: SI25185888
Matična št.: 6798110000
IBAN: SI56 6100 0001 0156 441

 

Odpiralni čas / prevzem 

Pon - Pet: 06:00 - 14:00 (po predhodni najavi na številki 041 608 281).

Po 14:00 opcijsko - po predhodnem dogovoru in najavi

Sob - Ned: (opcijsko - po predhodnem dogovoru in najavi na številki 041 608 281)

 

 

KAKO DO NAS - lokacija podjetja in prevzem kovinskih izdelkov

 

AVTOCESTA LJUBLJANA / MARIBOR

Če prihajate s smeri Ljubljane ali Maribora po avtocesti proti Trojanam, zavijete z avtoceste na izvozu za Trojane/Zagorje. Nato v križišču sledite tabli za Zagorje in vozite 15 km po glavni cesti skozi naselja (Orehovica, Izlake, Kisovec) vse dokler ne pridete v Zagorje ob Savi. Vožnjo nadaljujete proti središču mesta vse dokler ne prispete v rondo, iz katerega zavijete na 3. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do rondoja, iz katerega zavijete na 2. izvozu - Potoška vas. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 500 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

REGIONALNA CESTA LITIJA - ZAGORJE

V kolikor prihajate s smeri Litija in pridete v Zagorje ob Savi, vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do rondoja, iz katerega zavijete na 2. izvozu - Potoška vas. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 500 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

REGIONALNA CESTA HRASTNIK - TRBOVLJE

V kolikor prihajate s smeri Hrastnika proti Trbovljam, zavijte iz glavne ceste za Trbovlje čez most (proti podjetju LAFARGE). Vožnjo nadaljujete proti centru Trbovelj. Na 1. rondoju z vožnjo nadaljujete proti centru. Ko pridete v 2. rodno zavijete na 2. izvozu. Z vožnjo nadaljujete naprej do semaforiziranega križišča pri Šparu, katerega prečkate in nadaljujete z vožnjo. Na naslednjem semaforiziranem križišču zavijete levo, nato pa po 200m v T-križišču še enkrat levo. Vožnjo nadaljujete cca 400m, dokler ne pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveta Planina. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

CESTA PREBOLD - TRBOVLJE

V kolikor prihajate iz Štajerske ali Savinjske in ste se odločili za pot PREBOLD-TRBOVLJE (bolj priporočljiva je sicer pot po avtocesti do Trojan), morate priti v Trbovljah do bolnišnice oziroma zdravstvenega doma. Ko po cesti Prebold-Trbovlje pridete do Avtohiše Malgaj, pot nadaljujete še cca 1,5 km, preko semaforiziranega križišča in nato pridete do križišča s prednostno cesto v levo. V tem križišču ne zavijete levo ampak greste naravnost, cca 1 km, in pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveto Planino. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

 

 

 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2024 IKI-PRO. Design ideART