Kontakt

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov, Luka Klančišar s.p.,
Sveta Planina 14, 1420 Trbovlje
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
041 608 281 – Luka Klančišar, inž.str.


DŠ: SI25185888
Matična št.: 6798110000
IBAN: SI56 6100 0001 0156 441

 

LOKACIJA PODJETJA - prevzem kovinskih izdelkov: Sveta Planina 14, Trbovlje (najava na 041 608 281)

SKLADIŠČE - prevzem strojev: Levstikova ulica 12a, Zagorje ob Savi (najava na 041 608 281)

 

KAKO DO NAS - lokacija podjetja in prevzem kovinskih izdelkov

 

AVTOCESTA LJUBLJANA / MARIBOR

Če prihajate s smeri Ljubljane ali Maribora po avtocesti proti Trojanam, zavijete z avtoceste na izvozu za Trojane/Zagorje. Nato v križišču sledite tabli za Zagorje in vozite 15 km po glavni cesti skozi naselja (Orehovica, Izlake, Kisovec) vse dokler ne pridete v Zagorje ob Savi. Vožnjo nadaljujete proti središču mesta vse dokler ne prispete v rondo, iz katerega zavijete na 3. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do rondoja, iz katerega zavijete na 2. izvozu - Potoška vas. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 500 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

REGIONALNA CESTA LITIJA - ZAGORJE

V kolikor prihajate s smeri Litija in pridete v Zagorje ob Savi, vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do rondoja, iz katerega zavijete na 2. izvozu - Potoška vas. Vožnjo nadaljujete cca 700 m, nato pri odcepu zavijete desno za Potoška vas. Vožnjo nato nadaljujete cca 3 km po glavni cesti skozi celo vas ter še naprej, dokler ne pridete na razcep, kjer boste zagledali manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Vožnjo nadaljujete po desni strani mimo avtobusne postaje še 500 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

REGIONALNA CESTA HRASTNIK - TRBOVLJE

V kolikor prihajate s smeri Hrastnika proti Trbovljam, zavijte iz glavne ceste za Trbovlje čez most (proti podjetju LAFARGE). Vožnjo nadaljujete proti centru Trbovelj. Na 1. rondoju z vožnjo nadaljujete proti centru. Ko pridete v 2. rodno zavijete na 2. izvozu. Z vožnjo nadaljujete naprej do semaforiziranega križišča pri Šparu, katerega prečkate in nadaljujete z vožnjo. Na naslednjem semaforiziranem križišču zavijete levo, nato pa po 200m v T-križišču še enkrat levo. Vožnjo nadaljujete cca 400m, dokler ne pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveta Planina. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

CESTA PREBOLD - TRBOVLJE

V kolikor prihajate iz Štajerske ali Savinjske in ste se odločili za pot PREBOLD-TRBOVLJE (bolj priporočljiva je sicer pot po avtocesti do Trojan), morate priti v Trbovljah do bolnišnice oziroma zdravstvenega doma. Ko po cesti Prebold-Trbovlje pridete do Avtohiše Malgaj, pot nadaljujete še cca 1,5 km, preko semaforiziranega križišča in nato pridete do križišča s prednostno cesto v levo. V tem križišču ne zavijete levo ampak greste naravnost, cca 1 km, in pridete v manjši rodno, v katerem zavijete na 1. izvozu za Sveto Planino. Z vožnjo nadaljujete natanko 6 km po glavni cesti skozi Klek vse dokler ne zagledate na levi strani manjšo leseno avtobusno postajo z napisom "Dobrodošli na Sveti Planini". Z vožnjo nadaljujete še 700 m in tako prispete do nas, ki smo na levi strani tik ob glavni cesti, številka 14 in tabla IKI-PRO.

 

 

KAKO DO NAS - skladišče (prevzem strojev)

 

AVTOCESTA LJUBLJANA / MARIBOR

Če prihajate s smeri Ljubljane ali Maribora po avtocesti proti Trojanam, zavijete z avtoceste na izvozu za Trojane/Zagorje. Nato v križišču sledite tabli za Zagorje in vozite 15 km po glavni cesti skozi naselja (Orehovica, Izlake, Kisovec) vse dokler ne pridete v Zagorje ob Savi. Vožnjo nadaljujete proti središču mesta vse dokler ne prispete v rondo, iz katerega zavijete na 3. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete 100 m, nato tik pred Občino Zagorje ob Savi zavijete levo in z vožnjo nadaljujete 300 m, na kar bo na desni strani industrijski kompleks in tabla IKI-PRO. Parkirate pri tabli "Dovoljeno za stranke IKI-PRO".

REGIONALNA CESTA LITIJA - ZAGORJE

V kolikor prihajate s smeri Litija in pridete v Zagorje ob Savi, vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete po glavni cesti cca 1,5 km dokler ne pridete do rondoja, iz katerega zavijete na 2. izvozu - Potoška vas. Vožnjo nadaljujete 100 m, nato tik pred Občino Zagorje ob Savi zavijete levo in z vožnjo nadaljujete 300 m, na kar bo na desni strani industrijski kompleks in tabla IKI-PRO. Parkirate pri tabli "Dovoljeno za stranke IKI-PRO".

REGIONALNA CESTA HRASTNIK - TRBOVLJE

V kolikor prihajate s smeri Hrastnika proti Zagorju ob Savi, zavijte iz glavne ceste za Zagorje ob Savi čez most in vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete 100 m, nato tik pred Občino Zagorje ob Savi zavijete levo in z vožnjo nadaljujete 300 m, na kar bo na desni strani industrijski kompleks in tabla IKI-PRO. Parkirate pri tabli "Dovoljeno za stranke IKI-PRO". 

CESTA PREBOLD - TRBOVLJE

V kolikor prihajate iz Štajerske ali Savinjske in ste se odločili za pot PREBOLD-TRBOVLJE (bolj priporočljiva je sicer pot po avtocesti do Trojan), morate preko celotnih Trbovelj in preko mostu čez Savo. Na mostu zavijete desno in pot nadaljujete po regionalni cesti do izvoza za Zagorje ob Savi desno čez most in vozite skozi center, dokler ne pridete v rondo, v iz katerega zavijete na 1. izvozu - smer Potoška vas. Vožnjo nadaljujete 100 m, nato tik pred Občino Zagorje ob Savi zavijete levo in z vožnjo nadaljujete 300 m, na kar bo na desni strani industrijski kompleks in tabla IKI-PRO. Parkirate pri tabli "Dovoljeno za stranke IKI-PRO". 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2022 IKI-PRO. Design ideART