041 608 281 | info@iki-pro.si

Prikaži:
Razvrsti po:

Predalnik za orodje

475.80€ Cena brez DDV: 390.00€

Voziček za orodje

719.80€ Cena brez DDV: 590.00€

Predalnik 80 x 65 x 150 cm, 8 predalov

1817.80€ Cena brez DDV: 1490.00€

Miza za obdelovalni stroj

719.80€ Cena brez DDV: 590.00€


Zakaj ravno naši vozički za orodje?

  • profesionalna izdelava
  • masivna, robustna izdelava
  • možnost izdelave različnih dimenzij
  • gumirana vrhnja odlagalna plošča

Masivni vozički za orodje IKI-PRO

Ne glede na to, ali ste lastnik profesionalne mizarske, avtomehanične oz. kakšne druge vrste delavnice, ali pa vaša delavnica vsebuje le osnovne elemente, s katerimi si pomagate pri domačih opravilih – za vsakogar žal velja enako, in sicer, da je orodje precej visoka investicija. Glede na denar, ki ste ga vložili v kakovostno, priročno in vsestransko uporabno orodje, je edino pravilno, da zanj zagotovite prostor za shranjevanje, kjer bo varno počakalo na nadaljnjo uporabo.

V podjetju IKI-PRO izdelujemo masivne ter izjemno vzdržljive in kakovostne vozičke za shranjevanje vašega orodja. Seveda so različni vozički za orodje prilagojeni različnim uporabnikom – tako tistim, ki potrebujejo veliko prostora za shranjevanje, kot tistim, ki ga potrebujejo manj. Vaš voziček za orodje bomo izdelali tudi po naročilu, saj se zavedamo, da različni uporabniki potrebujejo različne produkte. Potrebam ter željam naših strank se tako želimo popolnoma prilagoditi. Prebrskajte torej med različnimi vozički za orodje ter izberite takšnega, ki vam ustreza. Če si želite drugačnih dimenzij ali velikosti, pa nas kontaktirajte, ter izdelali vam ga bomo po meri!

Zakaj shranjevati orodje v vozičku?

Ker je to najbolj praktična možnost, sploh če si lastite večjo količino orodja. Namesto, da svoje orodje skladiščite v različnih omarah, škatlah ali pa celo kar na delovni mizi, raje prihranite svoj čas in si zagotovite udobje enostavnega premikanja vozička, ki je hkrati tudi dovolj velik za shranjevanje celotne zbirke na enem mestu. S pomočjo kompaktnih in vrtljivih kolesc boste orodje lahko premikali po želji ter ga vzeli s seboj na želeno mesto v  delavnici. Brez skrbi, voziček za orodje bo nepremično obstal točno tam, kjer ga boste pustili, saj so kolesca opremljena tudi z zaporo.

Vozički za orodje so tudi zelo fleksibilni, kar predstavlja izjemno prednost, predvsem zaradi teže orodja. Ker je orodje običajno izdelano iz kovin, se kaj hitro zgodi, da stacionarnega kovčka z orodjem ni mogoče dvigniti izključno z našimi rokami. Izberite raje voziček, ki vas bo rešil teh težav. Masivna konstrukcija ter trdnost kovinskega materiala vozičkov IKI-PRO zagotavlja, da se vaš voziček ne bo prevrnil ali pa podlegel teži orodja. Predali so namreč izdelani iz 2 mm debele pločevine ter nudijo pa tudi polni izteg.

Kakšen voziček za orodje potrebujete?

Prvotna funkcija vozička za orodje je predvsem organizacija orodja. Ker lahko izbirate število predalov, ki jih bo imel vaš voziček za orodje, boste imeli dovolj prostora za shranjevanje in organizacijo ter tako poskrbeli, da ne boste izgubili niti enega kosa. Izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami predalov. Po želji vam lahko predalnik zapremo tudi iz stranske ter zadnje strani.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2024 IKI-PRO. Design ideART