PREJMITE PONUDBO ŠE ISTI DAN! Pokličite 041 608 281 ali pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si

Peč za pico

Koda: 1028
Dobavljivost: 3 - 7 dni

Cena z DDV: 549,00€
Cena: 450,00€

Okus prave pice - pice iz krušne peči!

 

Krušna peč IKI-PRO za peko profesionalnih pic, primerna za peko pic na terasah, vrtovih, piknikih. Peč je povsem razstavljiva. Rzastavijo se tako noge kot tudi polica, dimnik ter šamotna opeka. Polica se lahko po višini poljubno regulira. Vse je razstavljivo brez orodja, postavitev ali razstavljanje peči pa je opravljeno zgolj v minuti!

Dno je ojačano ter obloženo s šamotno opeko, katera je v kombinaciji z nizkim obokom kurišča idealna za peko pic, saj so izpolnjeni vsi bistveni pogoji zidane krušne peči. Poskrbeti je potrebno le za ustrezno gorivo. Priporočamo bukova cepljena suha drva. Peč je razvita z namenom enakovredne nadomestitve zidane krušne peči, ki zavzame veliko prostora ter katere cena je povprečno kar 25x višja.

 CENIK

  • Namizna krušna peč + dimnik + šamotna opeka - 450,00 EUR
  • opcija; teleskopske noge - 25,00 EUR
  • opcija; razstavljiva in po višini nastavljiva polica za odlaganje - 25,00 EUR
  • opcija; vrtljiva kolesa z zavorami; 50,00 EUR
  • opcija; omelo za čiščenje in ometanje kurišča; 5,00 EUR
  • opcija; kovinska smetišnica za žerjavico, pepel ter čiščenje kurišča; 5,00 EUR
  • opcija; kovinska grebljica, za žerjavico in pepel; 5,00 EUR

    Cene so navedene brez DDV!

    OPIS
  • Kurišče iz pločevine, dodatno ojačano dno
  • Šamotna opeka debeline 3 cm
  • dimnik višine 70 cm
  • višina namizne krušne peči brez dimnika in daljših nogic; 55 cm
  • višina namizne krušne peči + dimnik, brez teleskopskih nogic; 115 cm
  • višina daljših nogic; 90 cm
  • delovna višina 93 cm
  • višina krušne peči z nogicami 195 cm
  • širina 86 cm, globina 52 cm

 

https://youtu.be/CFMyWfr19RI


Zakaj izbrati ravno naš žar na oglje?

  • profesionalna, masivna izdelava
  • možnost izdelave različnih dimenzij
  • izdelava žarov iz odlične kotlovske pločevine
  • mreže iz svetlo vlečenega jekla
  • možnost nastavitve višine žara in pozicije mreže

 

Žar na oglje najboljša izbira med žari

Trg je dandanes zasičen z najrazličnejšimi izdelki in izbira je pestra. Enako velja za žare. Medtem ko so nekateri žari narejeni za hitro in priročno pripravo peke, so drugi namenjeni pravim ljubiteljem peke na žaru, ki cenijo okus in odlično aromo. Žari, o katerih govorimo, so seveda žari na oglje.

Zakaj so žari na oglje najboljši?

Cena je nižja. Za nakup žara na oglje boste odšteli precej manj kot za druge oblike žarov enakih dimenzij. To je že samo po sebi seveda velika prednost, ima pa še eno dobro stran - kljub tanjši denarnici lahko še vedno investirate v kvaliteten žar, ki vam bo služil dolga leta in vas in vaše goste razvajal z odličnim okusom.

Okus je boljši. Žari na oglje jedem dodajo prav posebno aromo in okus – nezamenljiv okus peke na žaru, zaradi katerega takšna peka sploh ima smisel. Peka na plinskem žaru ni nič boljša od peke na plinskem ali električnem štedilniku. Če si že kupujete žar, je najbolje izbrati tistega na oglje.

Peka na žaru na oglje ima svoj čar. Smisel peke na žaru ni le peka na žaru, temveč tudi druženje s prijatelji in družino, pikniki, rojstnodnevne zabave ter prijetni spomini na otroštvo, preživeto ob tovrstnih dogodkih. Peka na žaru na oglje je ritual, ki ga druge oblike žarov ne morejo nadomestiti.

Slabosti, ki jih ima žar na oglje

Zagotovo imajo žari na oglje določene lastnosti, zaradi katerih bi nekateri uporabniki raje izbrali kakšno drugo vrsto žara. V podjetju IKI-PRO pa vemo, da prednosti gotovo odtehtajo to, kar morda nekateri smatrajo kot slabosti.

In katere so te „slabosti“?

Umazanija. Nekateri žarov na oglje ne želijo uporabljati, ker naj bi bila njihova uporaba umazana. To velja le za nepravilno uporabo. Dokler žar uporabljate na dobro prezračenem prostoru, torej najbolje zunaj, za peko pa uporabljate prijemalke, umazanija ne bo nič večja kot pri ostalih žarih.

Temperaturo je težko nadzirati. Stvari, ki jih običajno pečemo na žaru, se pečejo pri različnih temperaturah, zato lahko nenatančnost pri segrevanju žara povzroči nevšečnosti v obliki premalo pečenih ali zažganih jedi. Temu problemu se zelo enostavno izognete, saj so naši žari izdelani tako, da je temperatura spredaj nižja kot zadaj.

Priprava traja dlje. Da pripravite žar na oglje, resda traja nekoliko dlje kot priprava električnega ali plinskega žara, a ta presežek časa lahko odmerite v minutah, ki naj ne bodo ovira na poti do odličnega dimnega okusa jedi, ki jih pripravite na žaru na oglje.

Kam po žar na oglje?

V našem podjetju žare razvijamo in izdelujemo z ljubeznijo do peke, zato menimo, da smo za vas najboljša izbira. Žari na oglje, ki jih izdelujemo, se ponašajo z vzdržljivimi materiali, preverjeno in skrbno načrtovano izvedbo, poseben pomen pa žari dobijo tudi na račun posebnih mrež, razvitih v podjetju IKI-PRO. 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2019 IKI-PRO. Design ideART