041 608 281 | info@iki-pro.si

PREJMITE PONUDBO TAKOJ!  Pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si ali pokličite na 041 608 281.

Zaradi izjemnega dviga cen surovin se lahko cene za izdelke po naročilu razlikujejo od trenutno objavljenih cen na spletni strani.

Cene izdelkov, katere lahko kupite preko košarice, so veljavne.

Prikaži:
Razvrsti po:

Garažna vrata

2.745,00€ Cena brez DDV: 2.250,00€

Kovinska vrata

1.451,80€ Cena brez DDV: 1.190,00€

Prezračevalne rešetke s filtrom

597,80€ Cena brez DDV: 490,00€

Vrata za transformatorske postaje

4.148,00€ Cena brez DDV: 3.400,00€

Stojalo za razkužilo 1

61,00€ Cena brez DDV: 50,00€

Stojalo za razkužilo 2 AKCIJA - 35%

73,20€ Cena brez DDV: 60,00€


Zakaj izbrati ravno kovinska vrata IKI-PRO?

  • profesionalna, masivna izvedba
  • izdelava različnih dimenzij po naročilu
  • antikorozijska zaščita
  • možnost dostave in montaže

 

Kakšne so prednosti kovinskih vrat?

Ko rečemo, da gradimo ali prenavljamo dom, marsikdo pomisli na novo pohištvo, nove, sveže prepleskane stene in podobno. A dejstvo je, da to še zdaleč ni vse, kar gradnja ali prenova zajema. Pomemben element so tudi vrata. Vrata predstavljajo prehod iz enega prostora v drugega, a so več kot zgolj to. Preberite si, zakaj se je najbolje odločiti za kovinska vrata in kakšne so prednosti kovinskih vrat pred drugimi materiali.

Vzdržljivost. Vrata iz kovinskih materialov so izredno trpežna, skoraj nemogoče jih je uničiti, so boljša izbira pred vlomi, požari ali podobnimi naravnimi katastrofami.

Dolga življenjska doba. Kovinska vrata bodo zdržala dlje kot marsikatera druga vrata, saj imajo kovine ob pravilni negi dolgo življenjsko dobo, ki lahko traja tudi stoletja.

Varnost pred tatovi. Ravno zaradi trdnosti kovinskih vrat so ta varna pred tistimi, ki bi želeli nepovabljeni vstopiti v vaš dom in si postreči z vašimi stvarmi. V kombinaciji z dobrim protivlomnim sistemom bo vaš dom postal utrdba varnosti.

Nizka cena.Vrata, izdelana iz kovine, so ugodnejša od masivnih lesenih ali PVC, poleg tega pa je tudi njihovo vzdrževanje in popravilo enostavnejše. Morebitne poškodbe na lesenih ali plastičnih vratih je skoraj nemogoče popraviti, kar pa ne velja pri kovinskih vratih.

Ni problemov s termiti, gnitjem. še ena prednost pred lesenimi vrati je ta, da kovinska vrata ne bodo zgnila, kot se lahko zgodi z lesenimi vrati. Prav tako se vanje ne morejo naseliti termiti.

Kam po kovinska vrata?

Pri vseh nakupih je pomembno, da se odločamo za kakovost, še posebej pa to velja za vrata. Ta so namreč najšibkejša točka pregrade, ki ločuje vaš dom od zunanjega sveta. Po svoja vrata zato pridite v podjetje IKI-PRO. Naša vrata so izredno masivne izvedbe, primerna pa so tako za vhodna vrata kot za kleti, delavnice in podobno. V ceno vrat je všteto barvanje z antikorozijsko barvo, po dogovoru pa vrata dodatno barvamo tudi po RAL lestvici s pokrivnimi barvami.

Tudi garažna vrata

Kovina je material, ki je primeren za izdelavo vseh vrat, tudi garažnih. Kovinska garažna vrata so relativno lahka a iredno močna, odpiranje in zapiranje pa je enostavno, a le za tiste, ki imajo dovoljenje za vstop – kot pri vhodnih vratih tudi za kovinska garažna vrata velja, da je vstop nepovabljenim gostom brez uporabe električenga orodja praktično nemogoč. Tudi pri garažnih vratih se vam zato splača premisliti, ali ni kovina primeren material za vas.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2023 IKI-PRO. Design ideART