PREJMITE PONUDBO TAKOJ! Pošljite povpraševanje na info@iki-pro.si ali pokličite 041 608 281

Zaradi izjemnega dviga cen surovin se lahko cene izdelkov po naročilu razlikujejo od trenutno objavljenih cen na spletni strani.

http://schema.org/InStock

Voziček za dve jeklenki

Koda: 8005
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 219,60€
Cena: 180,00€

Voziček za dve plinski jeklenki, kvalitetne izdelave, robustna jeklena konstrukcija. Voziček z vležajenimi in izredno kvalitetnimi kolesi, ki ne puščajo sledi. Nosilnost znaša 250 kg / kolo. Z varovanjem jeklenke zgoraj in spodaj. Za vse vrste jeklenk. Ergonomična izdelava ročajev nam olajša uporabo vozička.

Dimenzije

  • spodnja plošča 60x30cm
  • teža 20 kg
  • nosilnost: 400kg

Navedene cene ne vsebujejo DDV!


Zakaj izbrati ravno naš transportni voziček?

  • profesionalna izdelava
  • robustna, jeklena konstrukcija
  • imajo vgrajena kvalitetna kolesa, ki ne puščajo sledi
  • velika nosilnost

 

Olajšajte si premikanje težkih predmetov z masivnimi transportnimi vozički IKI-PRO

Transportni vozički so odličen pripomoček, ki vam bo prišel prav v vsaki delavnici, pa tudi doma. Vedno se namreč najde kakšen kos pohištva ali težkega materiala, ki ga je potrebno premakniti. Transportni vozički so vsestransko uporabno orodje. Z njimi si boste lahko pomagali pri obnovi stanovanja, menjavi peči in pohištva, pa tudi pri transportaciji različnih jeklenk.

Seveda bodite pred nakupom slednjega pozorni – izberite masiven transportni voziček z robustno jekleno konstrukcijo. Zagotovo si ne želite, da bi voziček že ob prvem večjem naporu podlegel teži predmeta, ki ga želite premakniti.  Le kakovosten transportni voziček bo svojemu namenu služil dolgoročno, hkrati pa bo poskrbel tudi za vašo varnost, pa tudi varnost dragocenega tovora. V podjetju IKI-PRO izdelujemo različne transportne vozičke vrhunske kvalitete z visoko nosilnostjo ter kakovostnimi kolesi, ki ne puščajo sledi. Izbirate lahko med vozički, ki so namenjeni prevažanju ene ali dveh jeklenk, sodov ter ostalih pokončnih predmetov. Slednji imajo dve kolesci. Na voljo so tudi transportni vozički z daljšo podporno ploskvijo, ki jo podpirajo štiri močna kolesa. Zaradi varnosti ter enostavne uporabe imajo zadnja kolesa nameščeno zaporo, ki regulira delovanje koles.

Zavedamo se, da se potrebe strank med seboj močno razlikujejo. Zato se lahko transportni vozički za vas izdelajo po naročilu, v želenih dimenzijah ter za posebne namene.

Izdelujemo tudi transportne delovne mize

Vsakodnevno uporabljate ročni plazma rezalnik ali varilnik? Potem bo funkcionalna delovna miza z nameščenimi kolesci za enostaven transport popolna izbira za vas! Po naročilu v podjetju IKI-PRO izdelujemo tudi prenosne delovne mize za ročne plazma rezalnike in varilnike. Odlikujejo jih močna, masivna konstrukcija, zanesljiva kolesa z zaporo ter popolna prilagodljivost.

Delovna miza za plazma rezalnik je tako lahko izdelana v različnih dimenzijah, za potrebe večjih in manjših rezalnikov. Rezalnik boste lahko pospravili na spodnjo poličko, zgoraj pa so nameščene prečke za enostavno rezanje materialov. Odpadni material se zbira v predalu pod rešetkami. Slednjega lahko po potrebi enostavno izpraznite.

Transportni voziček za varilnik je opremljen s prostorom za jeklenko, delovni prostor pa je oblečen s tehnično gumo.

Zakaj je uporaba transportnega vozička tako pomembna?

Prenašanje težkih bremen je dolgoročno gledano izjemno škodljivo za človeško telo. Voziček, ki bo namesto vas držal težo predmeta, bo vaše telo razbremenil, ergonomsko oblikovani ročaji, nameščeni na pravilni višini med ramo ter pasom, pa bodo poskrbeli za čim enostavnejše upravljanje. Transportni vozički bodo tako poskrbeli za zdravje vaše hrbtenice in rok, vas obvarovali pred poškodbami sklepov ter mišic. Seveda bodite pri uporabi pozorni ter previdni – breme potiskajte s težo telesa in poskrbite za nedrsno podlago. 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2021 IKI-PRO. Design ideART