041 608 281 | info@iki-pro.si

http://schema.org/OutOfStock
Koda: 4025
Dobavljivost: 3 - 7 dni

Cena z DDV: 951.60€
Cena brez DDV: 780.00€

Opcije na voljo

Globina delovne mize:
60 cm
70 cm (+40.00€)
80 cm (+80.00€)

DIMENZIJE (Š x G X V); 200 x 60 x 90 cm

 • profesionalna izvedba, masivno ogrodje
 • delovna plošča bukev 40 mm, masiva, lepljena
 • polica vezana plošča 15 mm, vezana T-FIX (ali po naročilu)
 • kovinski predali na drsnih ali ležajnih vodilih

 

Dodatne opcije;

 • lakiranje lesenih delov delovne mize s kvalitetnimi 2K poliuretanskimi laki za obremenjene površine; cena odvisna od velikosti mize
 • vležajena vodila: 20 EUR / predal
 • vgradnja ključavnic; 20 EUR / predal
 • regulacijske nogice; 10 EUR / nogico
 • dodatne police
 • naročanje barve prednjih stranic predalov po naročilu
 • ...

 

Navedene cene ne vsebujejo DDV!

Možnost odstopanja od navedenih zunanjih dimenzij do 10 mm (v primeru potrebe po povsem navedenih dimenzijah nas o tem predhodno obvestite).


Zakaj ravno naše delovne mize?

 • profesionalna, masivna izdelava
 • izdelava različnih dimenzij in oblik po naročilu
 • vsebujejo robustne kovinske predale
 • kvalitetna masivna delovna plošča iz lepljenega bukovega lesa 40 mm
 • robustno, polno ogrodje, povezano zgoraj in spodaj

 

Delovna miza je obvezna oprema za serviserje/vzdrževalce ter večino podjetij

Ste po naravi ustvarjalni in vas ročno delo veseli? Radi zavihate rokave in predmet, ki ga v svojem domu potrebujete, izdelate, namesto, da bi se ponj odpravili v trgovino? Radi sami popravite tisto, kar se tako ali drugače pokvari, namesto, da bi kupovali nove stvari ali najeli nekoga, da bi popravilo opravil namesto vas? Velja za vas vse našteto, vendar nimate delovne površine in svojega kotička, kjer bi lahko izvajali svoja ročna dela ali popravila?

Če ste na enega ali več zgoraj naštetih vprašanj odgovorili z "da", potem je delovna miza pripomoček, ki bi bila v vaši delavnici, garaži, stanovanju, na balkonu oziroma kjerkoli že opravljate svoja dela, gotovo del obvezne opreme. Mnogi mislijo, da lahko popravila in podobna opravila izvajajo kar na na hitro izdelani klopi, na kuhinjski ali pisalni mizi ali celo na tleh, vendar se na dolgi rok to ne obnese.

Čeprav je skušnjava, da bi odšli v trgovino in kupili najcenejšo delovno mizo v vašem vidnem polju, morda velika, je pomembno, da tej skušnjavi nikakor ne popustite. Morda se zdi, da so takšne delovne mize nekaj, čemur pri nakupu ni potrebo posvečati veliko pozornosti, vendar se motite. Potrebujete namreč kakovost, stabilnost in udobje, sicer se bodo ročna dela iz konjička kaj hitro spremenila v nočno moro. Najboljšo delovno mizo vam izdelamo v podjetju IKI PRO.

Na kaj morate biti pozorni ob kupovanju delovne mize?

Pri izbiri mize, ki bo stala v vaši delavnici, morate biti pozorni na nekaj dejavnikov. Ni namreč vsaka delovna miza primerna za vsak prostor, enako pa velja tudi za uporabnike delovnih miz - njihove potrebe so različne, temu primerno pa se seveda razlikujejo tudi mize. Najpomembnejši dejavnik pri izbiri mize je, kakšna dela želite na njej opravljati. Če so to le manjši projekti, ki jih izvajate poredko, bo dovolj manjša mizica z manj predalov, če pa ste pravi domači mojster, ki svoje dneve preživlja ustvarjalno, pa mora biti vaša miza močna, z več predali ter predvsem dovolj velika za vaše potrebe.

Na tržišču, ki je preplavljen z izdelki vseh vrst, lahko najdemo tako mize, ki so resnično kakovostne, kot mize, ki so slabe in majave.

Težava mnogih proizvajalcev delovnih miz je, da svoje izdelke proizvajajo serijsko in jim zato v večini primerov manjka tisto nekaj, kar bi posameznika prepričalo v nakup. Filozofija našega podjetja pa je, da strankam ponudimo točno tisto, kar želijo, ne le, kar se tiče kakovosti in funkcionalnosti, temveč tudi z drugih vidikov. Tako smo v podjetju IKI PRO problem rešili na zelo enostaven način - namesto serijske proizvodnje je vsaka delovna miza izdelana po željah stranke. Stranka si izbere dimenzije, barvo, obliko in število predalov ter si tako zagotovi maksimalen izkoristek svoje delovne mize.

Bodite pozorni na to, da je vaša delovna miza izdelana iz masivnega lesa ter da ima robustno kovinsko ogrodje.

Vse to in še več vam lahko ponudimo v podjetju IKI PRO.

Zdaj, ko ste opremljeni z vsem potrebnim znanjem, le raziščite našo ponudbo. Poskrbite, da bo delovna miza, ki jo naročite, povsem ustrezala vašim potrebam. V podjetju IKI PRO se veselimo vašega klica.

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2024 IKI-PRO. Design ideART