041 608 281 | info@iki-pro.si

http://schema.org/OutOfStock
Koda: 5001
Dobavljivost: 3 - 7 dni

Cena z DDV: 1207.80€  1085.80€
Cena brez DDV: 990.00€  890.00€

KOVINSKA OMARA / OMARA ZA DELAVNICO

Kovinska omara za delavnico dim (Š x G x V) 1000 x 500 x 2030 mm (ali po naročilu). 4 police, magnetni zapahi. Police ločeno snemljive za levo ali desno stran. 

Navedene dimenzije so dimenzije ogrodja + regulacijskih nogic in lahko minimalno odstopajo. V primeru, da so dimenzije prostora na meji, točne dimenzije pred naročilom preverite.

Opcija vgradnje dveh ključavnic - doplačilo 50,00 EUR.

Navedene cene ne vsebujejo DDV!

 


Zakaj izbrati ravno naše omare za delavnico?

  • profesionalna izdelava
  • možnost izdelave različnih oblik in dimenzij po naročilu
  • narejene iz kvalitetne pločevine
  • snemljive police

Kovinske ter vzdržljive omare za delavnico IKI-PRO

Dobra organizacija delovnega prostora je izjemno pomembna, saj si tako olajšamo naše delo ter prispevamo k boljši učinkovitosti. Ravno zato je zelo pomembno, da vsako delavnico optimalno uredimo ter poskrbimo, da ima vsako orodje ali naprava svoje mesto. Seveda pa ne pozabite na domačo garažo! Tudi slednja naj bo urejena ter organizirana, saj boste dragoceno opremo tako obvarovali pred zunanjimi vplivi ter jo imeli vedno pri roki.

Široka paleta različnih izdelkov za shranjevanje ter odlaganje orodja in ostale delovne opreme IKI-PRO vam omogoča, da svojo delavnico ali domačo garažo uredite popolnoma po svojem okusu. Le tako bo slednja odgovarjala vašim potrebam ter kar najbolj funkcionalno služila svojemu namenu. Različni regali ter omare za delavnico sicer zavzamejo malo prostora, vanje pa shranimo zelo veliko. Omare, ki jih izdelujemo, so kovinske, vzdržljive ter lahko služijo različnim namenom. Ker so viseče jih je potrebno pritrditi na steno, tam pa bodo  vaši predmeti priročno shranjeni medtem, ko jih ne potrebujete.

Vsaka omara za delavnico je že pripravljena na montiranje na steno, ima enojna ali dvojna sprednja vratca, ki se ne povešajo ter dno iz 2 mm debele pločevine. V omari so nameščene tudi snemljive police, ki jih lahko namestite po želji. Vsaka izmed njih je izdelana iz trdne kovine, ki lahko prenese težo težkih naprav ter materialov. Konstrukcija omare za delavnico je izdelana tako, da vam bo služila vrsto let, vaše predmete pa ščitila pred prahom, vlago ter drugimi morebitnimi poškodbami. Odločite se lahko za različne omare po naročilu. Slednje bomo izdelali popolnoma po vaših željah in navodilih – izbirate lahko med različnimi dimenzijami, številom polic ter vratc.

Omara za delavnico kot nepogrešljiv element vsake delavnice

Kovinske omarice z veliko kapaciteto in razdeljenimi predeli so tako nepogrešljive v vsaki delavnici. Primerne so za garaže in delavnice, vanje pa lahko shranimo praktično karkoli – od velikih količin orodja, manjših naprav, pomembnih listin itd. Viseče omare za delavnico so odličen način, na katerega lahko praktično zapolnite neizkoriščene stene ter si zagotovite dodaten prostor za shranjevanje. Prednost viseče omare je tudi, da jo boste vedno imeli na dosegu roke, saj jih običajno namestimo v višini oči. Tako nudijo tudi odlično preglednost vsebine.

Poskrbite, da bodo omare za delavnico, za katere se odločite robustne, masivne ter kakovostno izdelane. Kovinske omare naše lastne proizvodnje vam nudijo ravno to – trajnost, vzdržljivost ter odpornost na udarce, umazanijo in prah. Hkrati ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. 

IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov,
Luka Klančišar s.p.

info@iki-pro.si
041 608 281


Kje smo

IKI-PRO lokacija

V naši spletni trgovini lahko plačujete
- s plačilno ali kreditno kartico,
- z gotovino ob prevzemu pošiljke,
- po predračunu,
- s PayPal.

© 2024 IKI-PRO. Design ideART